Κέντρο Θαλασσοθεραπείας Aegeo Spa - Όαση Ευεξίας στην Κρήτη

Το κέντρο θαλασσοπεραπείας Aegeo Spa στο TUI Magic Life Candia Maris είναι μία πραγματική όαση ευεξίας στην Κρήτη: τοποθετημένο σε μία έκταση 4500τ.μ., το Aegeo Spa προσφέρει κλασικές υπηρεσίες αναζωογώνισης συμπεριλαμβανομένης θαλασσοθεραπείας και θεραπείες ομορφιάς.

Το Aegeo Spa με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι η επιτομή της χαλάρωσης, αποτοξίνωσης, αναζωογόνησης, καθαρισμού και γενικώς ευεξίας.

Το κέντρο έχει μία εσωτερική πισίνα, 2 πισίνες με υδρομασάζ και χλυαρό θαλασσινό νερό, τζακούζι, σολάριουμ, σάουνα και χαμάμ, καθώς και 24 δωμάτια θεραπείας. Στο ιατρικό κέντρο, οι επισκέπτες, όχι μόνο λαμβάνουν τη συμβουλή των ειδικών, αλλά εξατομικευμένες θεραπείες και δίαιτες καθώς και προσωπικά προγράμματα αποκατάστασης και γυμναστικής σχεδιάζονται στα μέτρα τους. Η δομή του κέντρου επίσης περιλαμβάνει Ινστιτούτο Αποκατάστασης Σπονδυλικής Στήλης με Ergo fit και Power Plate όργανα γυμναστικής.

Το Aegeo Spa προσφέρει πάνω από 200 διαφορετικές θεραπίες μεταξύ των οποίων μασάζ, πήλινγκ, fomentation, electro, υδροθεραπεία, θεραπείες ομορφιάς, αποτρίχωσης και καλοπισμούς. Για τις θεραπείες χρησιμοποιούνται προϊόντα των εταιρειών Phytomer, Academie και Germain de Capuccini, τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά στη μπουτικ του spa. Τοπικά προϊόντα, όπως Κρητκό ελαιόλαδο, φύκια και σταφύλια χρησιμοποιούνται επίσης στις θεραπείες του κέντρου.

Ωρες Λειτουργίας:
Δευτερα- Παρασκευη: 9.00  - 23.00
Σαββατο: 13.00   -21.00
Κυριακή: κλειστά

Επικοινωνία:
Tηλ. +30 2810 264400
Φαξ. +30 2810 264444

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: http://www.aegeospa.gr

ΕΣΠΑ